• 15

    Sep

    Hai, hai..

    long, long, so loooong.. huah..mmm, what should i write actually,haha..:D Actually, i got myself some cool games for PC and cellphone,but.. yeah leave it for that now :D By the way,hav u guys seen knight and day,tekken?? and how bout sorcerer apprentice? wow,check that out, those film are so damn cool,dont u agree..:D haha.. but just wait for one month or two, harry potter will be released, ok :) :) Oh, yeah forget, forget…how can I forget about this :( Guys, my friend, my teacher, my.. someone else who knows me :) :) Minal Aidzin wal faidzin.. Im soory for all the mistakes i’ve done..whether it big or not.. Back to zero, Shall we? ^.^ Maybe that’s for today, actually next time i’ll come with my new comics,gems, and picts,hope so,cao :) :)
  • 9

    Aug

    My New Life

    Bismillah..Alhamdulillah, stlah skian lama akhrnya aq bisa nulis2 lg :D.. Bnyk bgt nikmat yg kuterima dr Allah smpe saat ni… Alhamdulillah ketrima jga aq d Unair Ekonomi Syariah :D dan bkn tu aj, aq jga d ksh tanggung jwb tuk jd mentor d SMAq tcinta,fufufu.. This really is a pleasant for me :) :) After all this year.. I kinda think..if my blog really usefull to people..especially to my friends :) but,hope so… ^.^ btw guys, i’ll come again with my new games(even i realized,that was an old games,fufu…).. Thanks all my teacher from SMASA..I hope u all the greatest luck ^.^
  • 2

    Jan

    Yes!!! "One word can change everything.."

    Haha.. It was a veeery great movie. 5 stars movie,though, and its awesome. The drama movie which bring laugh to who see it. Say it loud.. YES.. haha,Jim Carry,you’re the man.. :D Film ni memang ga ngecewain lo, menarik, lucu, ada unsur romantisnya juga and yang pasti selalu aj ada nile yg terkandung di dalamnya. Hehe… Jadi pada awalnya.. Jim Carry, sang aktor kocak top ni telah bercerai dengan istinya. Dan setelah hal itu, seluruh kehidupannya pun berubah, dia menjadi orang yang sangat membosankan, terkesan malas, tidak pernah hav fun pula and, selalu berusaha untuk menjauhi tman2nya yg mencoba menghiburnya. Saking parahnya hingga atasannya di perusahaan tidak menaikan jabatannya dlm 5 tahun terakhir..hoho,how sucks :D.. nah,dalam kehidupannya yg serba datar and No, no, no itu
  • 13

    Dec

    Strive for the best

    Gusdek,PP,Pak Noto and MU Wow2,yesterday was fantastic… We joined Olimpiad at UNAIR with 3 groups,and Alhamdulillah my group was able to reach Semifinal…Haha,just that far. God,the questions were all about accontant I know,but..it’s really difficult :D..haha,.The competition was began at 9.00 and about half past 3,it’s over. Let me tell about our experience. Firstly we regroup in SMASA at 7,and due to that we all should gather here,but some of our members were late,..Haha. After we were all gather we went to UNAIR B at 8.00 and we register for the competition. We saw many kind of rivals,even from Bali, believe that, ALL OF their TEAMS reached semifinals,..i guess they were tough rival.Haha…We did the section 1, it was going till about 11.30 and we took a b
  • 10

    Dec

    The job has done

    Warga XII IPS 1 That’s us… Jarang2 bisa foto bareng gni, momen langka ni…Mengingat di kelas ga pernah nihil,haha…yah,kmrn penilaian senamnya and akhirnya setelah pelajaran olahraga habis, ilang semua beban di di pikiran, dan sekarang qta pun bisa kembali konsen penuh ke pelajaran. Udah ga ada lagi latihan2 yang membosankan n mbuat pegel tu. Yah, kemarin telah tampil semua 5 kelompok dari kami XII IPS 1, and itu bahkan sampai mengambil jam istirahat sehingga anak2 cenderung njupuk jam setelahnya,haha… oya, after take a break about five minutes, we decided to took some photos of our class members… at that time i felt very proud of my class that we could join together like that, fantastic isn’t it???hehe… Social 1,.. we’ll show the bes
  • 1

    Dec

    The song for her...

    You remember,don’t you..um.. :) :) “Ingat, amati batu bertebaran”.. “Terima bayanganQ, buat kita”… It’s a.. Secret ^.^ and it’s meaningful,hehe.. There’re so many great songs with its beautiful meaning… Here’s tak ada yang bisa.. [kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/WcKrQA3EK3Y" width="300" height="200" wmode="transparent" /] Know nothing, with feel.. nothing is everything.. :)
  • 1

    Dec

    Something That Meaningful

    Hay,there.. Dya guys know what’s the meaning of the title above..Hehe, it’s about a heart, sometimes we feel down for no reason or maybe just getting hurt by someone.. Have u ever been hurt?? Some of my friends had experienced about it, including me.. Hoho, don’t fell for it :).. there’re many ways for us.. like make ourself busy or just hang out with friends.. or like my topic.. write something to make you feel better :).. This time, I’ve a victim of love.. Hehe, one of my friends, his and her mate was dumping ‘em.. How sad.. Of course,now isn’t the right time to be hurt,right.. especially,about love.. Wow,we’re in third grade now.. Our mate suppose to be person who always there for us,support us.. Who always get our back and loves us.. Yeah
  • 19

    Nov

    He said that...

    Mmmm, pagi kemaren terasa beda..gmn nggak, Mr. Fajar guru TIK kita yang sangat kita banggain memberikan nasihat2, pada kami.. Anak IPS. Beliau tidak hanya memberkan motivasi, namun juga gambaran2 pada kami(ank IPS) sebenarnya berpotensi lebih besar dari ank IPA. Yap, Beliau juga memberikan kata2 yang membakar semagat lo.. Kalian tu mempunyai daya keatifitas lebih lo..dibandig ank IPa What a meaningfull word it is..Yah, semoga dengan nasihat berharga pak fajar tu, kita ank IPS mampu sekuat tenaga bersaing dengan ank IPA dank lo bias qta ank IPS lebih berprestasidari mereka.Amin Oya selain nasihat2 beliau yang secara terbuka tu,juga tidak lupa beliau menjelaskan keunggula2 SMASA Qta warga smasa msti bangga ni karena skul qta ni adalah slah satu skul yang di akui di Indonesia dengna kualitas
  • 27

    Oct

    The Horror Thrilling Movies

    The Grudge3…Hoho…ni film wajib tonton nih..menurutku si,yo mesti wae, setelah sukses dengan episode sebelumnya “The Grudge & The Grudge 2″, Kayako dan Toshio kembali Lagi dalam film yang ke-3,dan menurutku yang ini yang paling bagus mengingat pada akhir film nantinya Kayako ini akan digantikan oleh adiknya,Naoko…Piye toh,mbulet wae..haha…Film ini berdurasi kira2 90menit..Ini adalah kategori Horror yang ditunggu-tunggu, mengingat ini adalah “modifikasi” dari film horror terkenal di Jepang Ju-On. Yah2…Kalo dibandingin film horror,mungkin qta2 ni lebih suka yang trilling kali ya…hoho..sebut saja film yang juga WAJIB tonton..Final Destination4,yang lagi-lagi akan membawa qta ke suasana kematian org2 yang sangat masuk akal,sehingg
  • 17

    Sep

    My Star..

    Wah2, kug tiba2 nulis ttg horoskop gni ya..Hehe, ada tugas ttg ngerjain horoskop c. Mmmm… Ngomongin horoskop, Aq anak Capricorn ni…mmmm, Look.. Capricorn Keren bgt kan, tapi lo.. gmn dengan cow Capricorn ia.. Hehe, Cow Capricorn tu.. Ia pendengar yang baik dan dapat mengerti semua hal secara jelas dan mudah. Berintuisitajam, bisa menebak apa yang Kamu ingin katakan, bahkan sebelum Kamu mengatakannya. Wanita selalu datang padanya tanpa diundang. Ia suka lingkungantenang dan damai. Ia akan memberikan Kamu kebebasan dan hanya memantau dari jauh. Iakekasih sempurna dari semua Zodiak,laki-laki romantis yang akan mengajak Kamu berdansa di bawah sinar bulan (Haha..LEBAI!!!). Ia takluk pada perempuanrapi dan berpakaian indah. Haha…tidak sepenuhnya bener tapi kyknya, HeheR
- Next

Author

Follow Me

Search

Recent Post